Start
Sozialarbeit
Deutsch
Englisch
Französisch
Spanisch
Albanisch
Finnisch
Türkisch
Polnisch
Tschechisch
Arabisch
Mirësevini!

Mirësevini në Eschborn!

Kjo „Interkulturelles Netz“ është njëGrup i Emigranëtve nga Eschborni, si dhe bashkpuntor ngaenti social, drejtimi Kishtar dhe ai Kumunal nga Eschborni dhe Main-Taunus-Kreis. Ne punojm falas, pa pages.

Për kto Gjuhë mundmi në perkthim te jundimojm: Shqip, Arabisht, Anglisht, Finlandisht, Frangjisht, Polonisht, Rusisht, Shpanjollisht, Turqisht, dhe Urdu.

 Nese juve ndim (Per Banes, Shkollë, Shendetsi etj.) junevoitet lajmronu ju te ne.

Interkulturelles Netz Eschborn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Name

Vorname

Telefon/Internet

Sprachen

 

 

 

 

 

 

 

 

Benthamou

Thea

490277

 

 

 

Brand

Leena

06173 / 63368

finish

 

Diaz-B.

Isabel

069 / 99997005

spanish

 

Geyer

Alexej

069 / 775433

russian, spanish

Grünberg

Christine

48749

french

 

Häbel

Barbara

44308

spanish, french

Hallenberger

Harry

92757864

english, urdu

 

Kaymak

Gürsen

0175-1492708

turkey

 

Klöster

Irina

9020376

russian

 

Mani

Jeanette

Ines772@aol.com

arabian

 

Meyer

Doris

43973

 

 

 

Nergiz

Ramazan

887955

turkey

 

Reich

Ludmilla

7610763

russian

 

Taranczewski

Helena

92757960

polish

 

Tepla

Romana

481819

czech

 

Uka

Stefan

484841

albanian